اخذ پایان کار

ساخت وبلاگ

 پروانه ساخت * اخذ پایان کار * اخذ سند ملک تجاری * مشاوره امور ساخت و ساز * گواهی عدم خلافی * مشاوره رایگان 

گواهی پایان کار ساختمان، سندی است که پس از به اتمام رسیدن عملیات ساخت و ساز، با توجه به شناسنامه فنی ملک، توسط شهرداری صادر می‌گردد. صدور گواهی پایان کار ساختمان بدین معنی است که این ملک از نظر شهرداری، وزارت مسکن و شهرسازی و سایر ارگان‌های مربوط به ساختمان فاقد مشکل قانونی بوده و ساخت و ساز آن بر پایه رعایت اصول لازم صورت گرفته است. باید بدانید در صورتی که به هر علتی گواهی پایان کار برای ساختمانی صادر نشده باشد، نمی‌توان هیچ گونه نقل و انتقالی در رابطه با آن ملک را در دفاتر اسناد رسمی انجام داد. به بیان ساده تر برای دریافت سند مالکیت و انتقال دادن آن به غیر، وجود گواهی پایان کار ساختمان لازم و ضروری است.

مراحل اخذ پایان کار ساختمان

۱-تشکیل پرونده، در اولین گام شما باید فرم درخواست پایان کار را تهیه و آن را به مهندس ناظر بدهید تا تکمیل نماید. توجه داشته باشید که چنانچه ساخت‌وساز شما برای نوسازی بافت فرسوده است، باید ابتدا عوارض نوسازی را به شهرداری پرداخت و رسید آن را ضمیمه پرونده نمایید.

۲-در دومین مرحله می‌بایست سند مالکیت رسمی خود را برای اخذ دستور، ثبت شماره و تاریخ در دبیرخانه و تعیین زمان برای بازدید کارشناس شهرداری تحویل این سازمان دهید.

۳-در این مرحله کارشناس شهرداری از محل موردنظر بازدید و شرایط و اصول کار شمارا بررسی می‌کند.

۴-در چهارمین مرحله مهندس ناظر ساختمان می‌بایست فرم تکمیل‌شده و گزارش روند اجرای عملیات ساخت‌وساز را تحویل بازرس (کارشناس) شهرداری بدهد.

۵-در این مرحله گزارش کارشناس شهرداری توسط مسئول فنی و شهرسازی بررسی و در صورت تأیید دستور محاسبه صادر می‌کند.

۶-پس مساحت زیربنای ساختمان با توجه به گزارشات مسئول فنی و پروانه ساختمان ازنظر کاهش یا افزایش متراژ محاسبه و مورد تأیید قرار می‌گیرد.

۷-در این مرحله کسب رضایت مجاورین و برطرف نمودن موارد خلاف قانون مطرح می‌شود. چنانچه ملک دارای تخلف ساختمانی باشد، مورد تخلف در کمیسیون داخلی و کمیسیون ماده ۱۰۰ بررسی و از مالک می‌خواهند که ظرف مدت ۱۰ روز توضیحات کافی و مستندات خود را به کمیسیون ارائه دهد. در این صورت اگر دلایل مالک برای کمیسیون قابل‌قبول بود که مراحل اخذ پروانه ادامه پیدا می‌کند. (چنانچه رأی کمیسیون مبنی بر جریمه مالک باشد، و مالک جریمه را پرداخت نکند، مجدداً پرونده به کمیسیون تجدیدنظر ارجاع و رأی تخریب صادر می‌شود. در این صورت است که مالک ظرف دو ماه فرصت دارد بنا را تخریب کند، در غیره این صورت شهرداری اقدام به تخریب ملک خواهد کرد و هزینه‌های آن را نیز طبق قانون از مالک دریافت می‌کند.)

۸-درصورتی‌که مرحله قبل با موفقیت طی شود، واحد تشکیل پرونده شهرداری پیش‌نویس پایان کار را تهیه می‌کند.

۹-پیش‌نویس تهیه‌شده در بخش پروانه ساختمان شهرداری تکمیل و برای مرحله نهایی آماده می‌شود.

۱۰-در این مرحله پایان کار توسط، معاون شهرسازی، شهردار (معاون مالی واداری)، محاسب، پیش‌نویس گیرنده امضاءشده و سپس توسط دبیرخانه به مهر، شماره و تاریخ شهرداری ممهور می‌شود.

۱۱-پس از گذراندن این ۱۰ مرحله، جواز پایان کار ساختمان شما صادر می‌شود.

 

۰۹۰۵۷۲۶۱۴۳۲

www.asemansaze.com

اخذ پروانه ساخت * مشاوره شهرداری * شهرداری تهران * پروانه سا...
ما را در سایت اخذ پروانه ساخت * مشاوره شهرداری * شهرداری تهران * پروانه سا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : narges shahrdarietehran بازدید : 111 تاريخ : يکشنبه 20 شهريور 1401 ساعت: 20:57